PÅ GÅNG

OM OSS

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/ eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest.

Bön är en central del i varje kristens liv. Det är en livlina i både med- och motgång. Vi tror på bönens kraft – Gud hör bön! Han vill möta oss i bönen och höra både vår tacksamhet och våra behov.

Välkommen att vara med på våra samlingar!

Den kristna tron sammanfattas i ett känt bibelord ifrån Johannes.
"Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv". Joh. 3:16

OM LORENSBERGSKYRKAN I KALMAR

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/ studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem under AKTIVITETER i menyn.

Vi tolkar varje gudstjänst till engelska och har även medlemmar som kan tolka till spanska, portugisiska, arabiska och swahili.

CAFÉ LORENS - är öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan 11:00-17:00. Där serverar vi prisvärda hembakade kakor och lunchmackor. Välkommen för att studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö.

KONTAKT

Vill du ha kontakt med någon hos oss som finns på expeditionen? Välkommen att höra av dig.

Pingstförsamlingen
Lorensbergsleden 8
Box 818, 391 28 Kalmar

info@lorensbergskyrkan.se
0480- 136 77

FLER KONTAKTUPPGIFTER OCH VÄGBESKRIVNING

UTHYRNING

För bokning av våra lokaler skriv till uthyrning@lorensbergskyrkan.se.

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA LOKALER

Söndag 24 jun 11:00