Suleman Manzoor från RAPHA Mission predikade i söndagen i gudstjänsten den 19/11.

Suleman kommer ursprungligen från Pakistan där han växte upp i en kristen familj, även om han själv inte blev kristen förrän vid 18 års ålder. Efter sin omvändelse verkade han som evangelist och böneledare i Karachi därefter kallade Gud honom som missionär till Sverige. Där genomgick han först missionsträning på Kristen Utmaning där han mötte Tina från Skillingaryd. De gifte sig 1995 och genomgick bibelskolan Christ For The Nations i Dallas, Texas 1996-97. Idag reser Suleman mycket och predikar på många platser i världen. De bedriver även mission i bland annat Pakistan och Afganistan.

Alive +

Ungdomsmöte 10 november 2017. Linda Rea från Ulriksbergskyrkan i Växjö predikade och ungdomsteamet ledde i lovsång. Ungefär 200 ungdomar i kyrksalen denna kväll!

Den 2 november sjöng Göran Nilsson och delade med sig av sångminnen. Release för Görans nyutgivna CD-skiva. Café Tionto var öppet.

Söndagen den 15 oktober predikade Jacob Ventlinger och det var inslag från vår dansgrupp Move to You som dansade fantastiskt medryckande och berörande med lovsång och bilder i bakgrunden.

Vi fick besök från våra missionärer Catarina och Andreas Carlhager som berättade om sin resa till Asien. Med sig hade de Mats-Jan Söderberg från Folk & språk som predikade.

Den 12 september besöktes Dagledigträffen av Gun-Britt & Lars-Erik Holgersson. Det var välbesökt och uppskattat. Temat var "Hjärtats nyckel heter sång".

Foto: Johanna & Margareta Ingvarsson

Hanna Jonsson, Rebecca Chombe, Amanda Jonsson och Justine Faraja är tjejerna som drev Café Tionto i Lorensbergskyrkan under fyra sommarveckor. Tre artiklar skrevs om det härliga upplägget. Läs dem gärna!

Barometern ->

Kalmarposten ->