Den 12 september besöktes Dagledigträffen av Gun-Britt & Lars-Erik Holgersson. Det var välbesökt och uppskattat. Temat var "Hjärtats nyckel heter sång".

Foto: Johanna & Margareta Ingvarsson

Hanna Jonsson, Rebecca Chombe, Amanda Jonsson och Justine Faraja är tjejerna som drev Café Tionto i Lorensbergskyrkan under fyra sommarveckor. Tre artiklar skrevs om det härliga upplägget. Läs dem gärna!

Barometern ->

Kalmarposten ->

Dagen ->

Konsert 1 april - Gospelkören medverkade

Samuel Ljungblahd är en svensk låtskrivare och soulsångare med kristen profil. Den musikaliska skolningen från 20-årsåldern och framåt fick han genom engagemang i Frälsningsarmén och innehöll mycket gospel. Med tiden har nya influenser tillkommit, såsom 1960- och 70-talssoul, funk och R'n'B. Det är få som berör sin publik som han. Det är få som får sin publik så utmanad som han. Det är få som får sin publik svänga sina höfter som han. Det är få som till och med golvar Kirk Franklin med sin sång.

Ett av Samuel Ljungblahds mest kända tv-framträdanden var när han sjöng ”Joyful, joyful” när prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist 2015. Han har även varit med i flera andra underhållningsprogram i tv (”Så ska det låta”, ”Doobidoo”, ”Moraeus med mera” och Let’s dance”) och samarbetat med artister som till exempel Carola, Sarah Dawn Finer och Lisa Nilsson. Nu har han då även framträtt tillsammans med Gospelkören i Lorensbergskyrkan i Kalmar och många tillfälliga gäster i kören! Stor glädje hela kvällen! :)

Med sig hade Samuel en fantastisk pianist från Linköping; Jonathan Alfredsson.

Foto: Henric Jennersjö

Bilder från gudstjänsten den 12 mars 2017. Tilda Gidmark vittnade, ungdomsteamet ledde i lovsång och Jacob Ventlinger predikade.

Foto: Henric Jennersjö

Bilder från en fantastisk kväll där ca. 130 ungdomar/ unga vuxna var samlade. Vi sjöng lovsång och lyssnade till Hanna Tågerud från Nybro som predikade. Gudsnärvaron var väldigt påtaglig denna kväll och vi tror att Gud förvandlade liv! :)

/Anna Jennersjö

Bilder från gudstjänsten den 5 mars.

Fotograf: Henric Jennersjö

Bilder från helgen med Clas Vårdstedt.