Årets tema: Brinnande hjärtan

Hela Nyhemsveckan bygger på att vi hjälps åt och gör detta tillsammans. Vi behöver alltid bli fler, kanske kan du hjälpa till att fylla några luckor - bli en del av gänget som bygger Nyhem!

Programmet kan du se här.

Webb-TV, samlingar sänds som video direkt över webben via TBN Nordic till appar för Apple-TV, iOS och Android. Via appen från TBN Nordic kan du följa Nyhemsveckan via din telefon eller surfplatta. Har du en Chromecast är det möjligt att casta programmen eller direktsändningen till tv:n. För dig som har Apple-TV kan du ladda ner appen via AppStore. Se även Nyhemsveckans samlingar på Youtube.

Radio Nyhem, din konferensradio, sänder där det händer. Direkt från ungdomskonferensen, kvällsmöten, nattmöten och bibelstudierna från Nyhemshallen. Samt mitt i Nyhemsvimlet, bland husvagnar och tält, gäster i studion, reportage från Sverige och världen, förbönskväll, tävlingar, nyheter och väder. Lyssna även du!

Mer information >

Vi vill vara en kyrka som välkomnar alla människor - genom hela livet

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest.

Bön är en central del i varje kristens liv. Det är en livlina i både med- och motgång.
Vi tror på bönens kraft - Gud hör bön! Han vill möta oss i bönen och höra både vår tacksamhet och våra behov.

Välkommen med på våra samlingar!

Den kristna tron sammanfattas i ett känt bibelord från Johannes.
"Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv". Joh. 3:16

OM LORENSBERGSKYRKAN

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem i AKTIVITETER i menyn.

Onsdagar 11-14. Sommarlov 23/5-10/9
Fredagsfrukost 7-10. Sommarlov 1/6-22/8
På Café Lorens kan du ta en fika i en fräsch miljö mitt i Kalmar. Här kan du studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö.

FÖR MER INFORMATION

KONTAKT

Vill du ha kontakt med någon av oss som finns på expeditionen? Välkommen att höra av dig.

Pingstförsamlingen
Lorensbergsleden 8
Box 818, 391 28 Kalmar
info@lorensbergskyrkan.se