Äntligen dags - välkommen till en ny tid!

Vi är väl medvetna om att det fortfarande pågår en pandemi i världen och att faran långt ifrån är över. Vi vill ändå öppna upp vår kyrka för gudstjänstbesökare enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och Polisen ger med 50 mötesdeltagare i rummet. Glädjande nog finns det också indikationer på att 50-gränserna kan komma att förändras framöver, vi fortsätter att hålla oss och er uppdaterade. Detta

...

Söndag 20 september 2020

PÅ GÅNG

Vill du ge en gåva

Som församling är vi så tacksamma för allt stöd som kommer in. Tack för det du ger!
BankGiro Församlingskassan: 5344-3339 | BankGiro Kyrkfonden: 5379-6942 | Swish: 123-197 67 78

OM OSS

Varje söndag firar vi gudstjänst i Lorensbergskyrkan, en samling dit alla är välkomna vare sig man tror, tvivlar eller har frågor om Jesus och/ eller kristen tro. Med sång, musik, bön, förbön och predikan möts människor från alla generationer till fest.

Bön är en central del i varje kristens liv. Det är en livlina i både med- och motgång. Vi tror på bönens kraft – Gud hör bön! Han vill möta oss i bönen och höra både vår tacksamhet och våra behov.

Välkommen att vara med på våra samlingar!

Den kristna tron sammanfattas i ett känt bibelord ifrån Johannes.
"Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv". Joh. 3:16

KALENDER

Söndag 20 sep 11:00
Gudstjänst
Söndag 20 sep 16:00
Gudstjänst och Äventyr för barnen
Tisdag 22 sep 10:00
Bön
Onsdag 23 sep 19:00
Inför Gud
Fredag 25 sep 19:00
Alive

Fler händelser >

OM LORENSBERGSKYRKAN I KALMAR

Vår kyrka ligger centralt i stan och är en myllrande mötesplats för människor i alla åldrar med olika bakgrund. Olika aktiviteter håller kyrkan varm hela veckan, med final på söndag. Vi har aktiviteter för barn, ungdomar, unga vuxna/ studenter, medelålders och äldre. Läs mer om dem under AKTIVITETER i menyn.

Vi tolkar varje gudstjänst till engelska och har även medlemmar som kan tolka till spanska, portugisiska, arabiska och swahili.

CAFÉ LORENS - är i vanliga fall öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan 11:00-16:00. Där serverar vi prisvärda hembakade kakor och lunchmackor. Välkommen för att studera och surfa via vårt WiFi eller bara umgås med vänner i en lugn miljö. För närvarande stängt.

CAFÉ LORENS >

KONTAKT

Vill du ha kontakt med någon hos oss som finns på expeditionen? Välkommen att höra av dig.

Lorensbergsleden 8
Box 818, 391 28 Kalmar
info@lorensbergskyrkan.se
0480- 136 77

FLER KONTAKTUPPGIFTER OCH VÄGBESKRIVNING >

UTHYRNING

För bokning av våra lokaler skriv till uthyrning@lorensbergskyrkan.se.

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA LOKALER >