Äntligen dags - välkommen till en ny tid!

Vi är väl medvetna om att det fortfarande pågår en pandemi i världen och att faran långt ifrån är över. Vi vill ändå öppna upp vår kyrka för gudstjänstbesökare enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och Polisen ger med 50 mötesdeltagare i rummet. Glädjande nog finns det också indikationer på att 50-gränserna kan komma att förändras framöver, vi fortsätter att hålla oss och er uppdaterade. Detta gäller fr.o.m. söndag 20 september.

Kl. 11:00

Gudstjänst med max 50 deltagare och liksom tidigare sändning av webbgudstjänst. Detta gäller till dess att vi alla kan träffas igen.

Kl. 16:00

Den 20 och 27 september firar vi även gudstjänst kl. 16:00. Parallellt med denna blir det äventyr för barnen i lokaler med separata ingångar (ingången där skylten Äventyret finns) och avgränsade utrymmen. Efter dessa två gånger ska vi utvärdera innan beslut tas om följande söndagar. Barnen behöver inte anmäla sig (men checka* in sig), men det behöver föräldrarna om de ska vara med i gudstjänsten

DU BEHÖVER ALLTSÅ ANMÄLA DIG TILL HÖSTENS GUDSTJÄNSTER. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret nedan eller skriva till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du får meddelande om det är fullt och du inte kommer med. Du kan också ringa 070-350 29 46 då svarar Ulla Akkanen.

Eftersom det är speciella tider med speciella omständigheter önskar vi att man kommer i god tid. Kyrksalen kommer öppna 15 min. innan gudstjänsten. Platserna är begränsade och markerade vart vi kan sitta. Vi håller avstånd till varandra och följer de råd som finns uppsatta i entrén, Varmt välkommen & anmäl dig till våra gudstjänster!

Vi ses!

Anmälan gudstjänst