Barn

Äventyret

Söndagar kl. 11:15-12:30. Gemensam samling för alla barn sedan aktivitetsgrupper

Embrace

Var: Lorensbergkyrkan ”Röris”
När: Tisdagar kl 18:00-19:30
Vem: 13+ år
Ledare: Clara Larsson
Vad: Hiphop, street, uttryck, show, gemenskap, dansutveckling, träning och budskap

För frågor och anmälan
Clara: 073-432 22 24

Varmt välkommen!!!

Dance Kids & Rizen

Du som gillar att dansa är välkommen att hänga på i en av våra ekumeniska dansgrupper. Vi träffas varje onsdag med start onsdagen 29/1 kl. 18.00.
Dansträningen avslutas med lite fika och andakt.

Dance Kids: åk 1-3. Tränar i ”Röris” i Lorensbergskyrkan. Ledare: Ulli och Cecilia
Rizen: åk 4 och uppåt. Tränar i danssalen i Home. Ledare: Maja

Avgift: 100 kr

Om du är intresserad av att hänga på eller har några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till: