Per-Erik Hallin & Gospelkören

En härlig kväll med Per-Erik Hallin och Gospelkören i Lorensbergskyrkan Kalmar.

Vi välkomnar Per-Erik Hallin, välkänd svensk pianist och sångare, till en härlig kväll tillsammans med Gospelkören i Lorensbergskyrkan.

Genom åren har Per-Erik genom sin mångsidighet som soloartist och skicklig ackompanjatör haft många högt rankade samarbeten med körer, orkestrar och gospelartister som Andraé Crouch, Jessy Dixon, Cyndee Peters och Tata Vega för att nämna några. Han har även jobbat med Ted Gärdestad, Carola, Ulf Lundell, Magnus Uggla mfl och medverkat i Melodifestivalen åren 1984 och 1985. När Elvis Presley hörde Per-Erik Hallin spela, bestämde han sig för att använda honom som musiker på inspelningarna av skivorna ”Good Times” och ”Promised Land”. Per-Erik är även rösten bakom Kalle Anka!

Gospelkören har sjungit tillsammans med bland andra Triple & Touch, Frank Ådahl, Samuel Ljungblahd, Malcolm Chambers och Dan Ådahl. De har även framfört material skrivet av de egna musikerna och gjort åtskilliga julkonserter.

Fika i samband med konserten.

Biljetter köpes på Nortic >

Vår integritetspolicy Ok Nej tack!