5 december kl. 19:00 får vi besök av barnkören

Watoto

Du är inbjuden! Var en del av denna livliga konsert. Vi är glada över att kunna presentera Watoto Children’s Choir som sjunger från deras helt nya album, "We Will Go". När barnen delar sina personliga berättelser och presenterar sin musik från Uganda, kommer du att se hur kraften i Guds kärlek förvandlar liv runt om i världen. Detta är en gratiskonsert och ett insamlingsevenemang.

Watoto´s barnkör är glada över att kunna presentera den helt nya produktionen We will go. Utifrån deras egna erfarenheter berättar barnen, som alla förlorat en eller två föräldrar, om Guds önskan om att få vara en kärleksfull far för alla människor. Konserten är en unik möjlighet till att uppmuntra kyrkan och till att bjuda in människor som vanligtvis inte går till kyrkan.

Watoto´s barnkör reser som talesmän för miljoner av sårbara kvinnor och barn i Afrika samt för att dela Watoto´s vision. Watoto startade som en respons på det överväldigande antalet föräldralösa barn och sårbara kvinnor i Afrika som har fått sina liv ödelagda på grund av sjukdom och krig. Watotos uppdrag är att rädda de sårbara, fostra dem till att bli ansvarsfulla ledare så att de i sin tur kan bidra till att återuppbygga sitt land. Läs mer om Watoto här >

Se en video från årets produktion här nedan.

Vår integritetspolicy Ok Nej tack!