Vemdalen '20

Sportlovsläger 15-21 februari 2020

Häng med till Vemdalen på sportlovet!

Massa skidåkning och fantastisk gemenskap!

Är du mellan 13-19 år? Tveka inte på att följa med!

Vi kommer bo på en lägergård som ligger i närheten av tre olika liftsystem som vi kommer åka i. Har du aldrig åkt innan kommer vi ha en alldeles egen skidskola. På kvällarna har vi kvällsmöte och massa annat gött.

Datum & tider

Åker lördag morgon 15 februari från Lorensbergskyrkan, Kalmar. Anländer fredag kväll 21 februari till samma plats. Exakta tider kommer längre fram.

13-17 år: 3600:-
18+: 4000:-

Mat, boende, resa och liftkort är inkluderat i priset.
Kostnad för ev. skidhyra och mat på resan fram- och tillbaka tillkommer.

Liftkort

Liftkort är inkluderat i deltagaravgiften.

Skidhyra

Om du är i behov av att boka utrustning kommer mer instruktioner om hur du gör det längre fram. Så länge kan du gå in på skistar.se/vemdalen för att se alternativ och priser (vi får 15% rabatt på ordinarie priser).

1. Fyll i formuläret nedan.
  2. Betala in ”summan” till Lorensbergskyrkans BG: 5344-3339 (märk betalning med "Vemdalen20 + namn”).

Först till kvarn då vi har begränsad med platser - så vänta inte för länge med att anmäla dig!

Lägret är absolut drog- och alkoholfritt!

Välkommen med!

Vid frågor kontakta Emmy Hedström:

Vemdalen '20
Genom att kryssa i rutan samtycker du till att skicka dessa personuppgifter till vår e-post *
Jag samtycker till att finnas med på bilder från lägret i sociala medier och webb.