Här kan du läsa mer om vad vi engagerar oss i när det gäller andra länder.

Stories for life

Utbildning om mänskliga rättigheter i allmänhet, barn och handikappades situation och rättigheter specifikt, hälsa, nutrition och odling m.m. bland herdefolken i norra Kenya och Sydsudan. Ett huvudfokus är alla barns, även flickors, rätt att få gå i skolan.

Jordanien

Andreas och Matilda Märs. Uppdraget är att nå onådda folkgrupper i Mellanöstern, träna lärjungar och plantera församlingar. De är IBRA:s regionskoordinatorer för Syrien, Irak, Jordanien, Palestina och Libanon. Det handlar delvis om en pionjärinsats i detta område. De reser i regionen och lär känna församlingar och skapar relationer med olika samarbetspartners för att tillsammans nå de onådda med evangeliet och träna lärjungar.

  Egypten

Läs mer om arbetet i Mellanöstern/Nordafrika.

Läs artikeln från Ramses besök 29/8 2011 i Östran
Läs artikeln från Ramses besök 29/8 2011 i Barometern

  Distansbibelskola

Vi samarbetar med Ibra Distansbibelskola som ger ledarträning på distans, för församlingsledare ute i olika delar av världen. Mer information hittar du här: ICBI

Östra Afrika

Vi stödjer ledare för pastorsnätverk som samordnar den nordiska pingstmissionen i östra Afrika.

Tillfälliga insamlingar

      DR Kongo/ Nepal

Vid olika tillfällen gör vi insamlingar till ett par olika projekt i DR Kongo och Nepal. På Bytardagen går 25% av försäljningen till ett projekt på Panzi-sjukhuset via PMU. Läs mer om Panzi. I samarbete med Världens Barn går insamlingar till olika projekt via PMU.

Länkar

Radio Sotak

Radio Sotak web

Appstore:

Arabic videos

Ramses Gendy Videos

Wings of protection

Bengt Fiskes blogg